Cinewall zonder haard

Een Cinewall zonder haard is een modern en stijlvol ontwerpconcept dat is ontworpen om je woonruimte te transformeren en deze een verfijnde uitstraling te geven. Door een cinewall te installeren rondom je tv, ontstaat een elegante en georganiseerde entertainmentruimte.

Zonder een ingebouwde haard, richt een Cinewall zich volledig op het creëren van een strakke en gestroomlijnde uitstraling voor je kamer. Een cinewall biedt vele mogelijkheden om elektronica, zoals je tv en audiosysteem, op een georganiseerde en esthetische manier te presenteren. Hierdoor krijgt je woonkamer een opgeruimde en strakke uitstraling.

Op maat gemaakte cinewall

Door een Cinewall op maat te laten maken is het mogelijk om deze geheel naar je eigen wensen te laten ontwerpen.

Kies uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen en pas je Cinewall aan, aan de stijl van je interieur. Van minimalistisch tot luxueus, er zijn mogelijkheden voor elke smaak en ieder budget. Een Cinewall wordt voorzien van opbergmogelijkheden met ingebouwde kasten of planken. Hierdoor wordt het een multifunctioneel element in jouw woonkamer.

Cinewall zonder haard

In slechts één dag volledig geïnstalleerde cinewall zonder haard

De professionele installateur van Cinewall.nu plaatst jouw cinewall zonder haard in slechts één dag.

Na een zorgvuldige planning en metingen, komen zij met alle nodige materialen en gereedschappen naar je huis. Een cinewall laten plaatsen verloopt snel en precies, zonder rommel achter te laten. Je geniet direct van je nieuwe Cinewall en die perfect past bij jouw ruimte en interieur.

Cinewall kosten

Heel mooi zo’n bioscoop wand maar wat kost een cinewall nou eigenlijk? Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende aspecten. Daarom is het belangrijk jouw wensen en behoeften te bespreken met een professional.

Over het algemeen kan wel gezegd worden dat bij het bepalen van de kosten van je Cinewall er niet alleen gekeken wordt naar de grootte van de wand. Twee Cinewalls kunnen er op het eerste gezicht wel hetzelfde uit zien maar toch aanzienlijk verschillen in prijs. Omdat verschillende factoren een rol spelen bij het bepalen van de uiteindelijke prijs.

De verschillen zit ‘m in de details. Bijvoorbeeld de gebruikte materialen voor de afwerking. Wel of geen haard en de afmetingen. Maar ook de extra ruimte die nodig is voor accessoires zoals bijvoorbeeld een soundbar en verlichting, en de mogelijkheid tot extra opbergruimte.  Hierdoor draagt elk van deze elementen bij aan de unieke prijs van jouw Cinewall.

Cinewall offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een cinewall zonder haard of met haard en wil je weten wat jouw uniek gemaakte cinewall je gaat kosten? Vraag dan nu meteen een offerte aan en ontdek wat jouw multimediawand gaat kosten.