Kosten toilet betegelen

Is je bestaande toilet aan een update toe en ben je benieuwd wat de kosten toilet betegelen voor jou zijn? Zet je wensen en behoeften op een rij, zo wordt het overzichtelijk welke werkzaamheden gedaan moeten worden en wat dat gaat kosten. Als jij zelf erg handig bent en je hebt genoeg tijd om de klus zelf te doen, dan bespaar je op de kosten.

Wil je het liever laten doen, kies dan voor een professioneel bedrijf met ervaren vakmannen zoals de TZS Bouwgroep. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het verbouwen of renoveren van onder andere de toiletruimte.

Toilet betegelen of een totale make-over

Afhankelijk van je budget is het goed om na te denken wat je precies wilt. Wil je alleen de toiletruimte betegeld hebben of wil je ook nieuw sanitair? Het gehele toilet renoveren bestaat uit het verwijderen van het bestaande toilet en tegels en het weer opbouwen van het nieuwe toilet. Zoals het aanleggen of verleggen van leidingen en elektra, het plaatsen van het sanitair (toilet en fontein) en natuurlijk het betegelen van de vloeren en wanden. Houdt rekening met een gemiddelde kostenpost van € 2500,00 voor een toiletruimte van 4m3.

Kosten toilet betegelen

De kosten zijn natuurlijk ook afhankelijk of je alles uitbesteedt of dat je (deels) werkzaamheden zelf uitvoert. Bedenk van tevoren dan ook goed wat kan en wil je zelf doen en wat besteed je uit.

Prijs van de tegels

Houdt ook rekening met het soort en grote van de tegels en het motief waarin je de tegels gelegd of gezet wilt hebben. Al deze factoren hebben invloed op de kosten toilet betegelen. Hoe zwaarder de tegel en hoe ingewikkelder het motief, hoe hoger de prijs zal zijn. Hier komt namelijk echt vakmanschap bij kijken.

Tegelzetters van TZS Bouwgroep

Ben je eruit dat je niet zelf aan de slag gaat kies dan voor een gespecialiseerde tegelzetter. De TZS Bouwgroep heeft ervaren vakmensen in huis die jouw klus snel, secuur en efficiënt uitvoeren. Zo kan jij weer snel gebruik maken van het kleinste kamertje in huis.

Kies voor vakwerk, kies voor TZS Bouwgroep!  Zij hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben ervaren en vakbekwame tegelzetters in huis die jou van A tot Z ontzorgen.